Zo centraal ligt Zuyderhoven

Zuyderhoven ligt in de Noorder Legmeerpolder in Amstelveen Zuid, op fietsafstand van Stadshart Amstelveen. Ondanks de groene en ruimtelijke inrichting zijn alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt. En met de auto ben je in 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Snelwegen, OV, fietsroutes en wandelpaden, alles is binnen handbereik!

image alt

Fiets

Vanuit Amstelveen ben je zo in het groene polderlandschap en met de fiets of mountainbike is het daarom heerlijk om de buurt te verkennen. Zo kun je snel van A naar B en alles is binnen fietsbereik. Je bent zo in de Amstelveense Poel, een bosgebied dat onderdeel is van het Amsterdamse Bos. Of in Groengebied Amstelland en natuur- en recreatiegebied Middelpolder. Zowel de Westeinderplassen als het centrum van Amstelveen zijn op 20 minuten fietsafstand en met 35 minuten trappen sta je op Station Zuid in Amsterdam. 

image alt

Auto

Met de auto ben je vanuit Zuyderhoven zo op de A9 en vanuit daar zijn alle omringende steden goed bereikbaar. Ook ben je met de auto in ongeveer 10 minuten bij de parkeergarage van Stadshart Amstelveen. Ook de omringende dorpen zijn via provinciale wegen heel makkelijk te bereiken. Parkeren doe je voor de deur of in een van de parkeerkoffers in de wijk.

image alt

OV

Met tram 25 ben je zo vanaf Zuyderhoven op Station Zuid of Amsterdam Centraal Station. De trein brengt je in een mum van tijd naar de omringende steden zoals Amsterdam Centraal (10 minuten), Utrecht (22 minuten), Den Bosch (55 minuten). Ideaal toch?

image alt

Schiphol Airport

Regelmatig op zakenreis of lekker even weg? Je bent in 16 minuten op de Kiss & Ride of de parking van Schiphol. Ga je liever met het openbaar vervoer? Met de bus vanuit Westwijk gaat het nog makkelijker en ben je er met ongeveer 30 minuten, ideaal!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Alles binnen handbereik? Bekijk de voorzieningen