Visie nieuwbouw Zuyderhoven

Rust, groen, riant, vriendelijk en duurzaam. Een wijk voor mensen die genieten van het leven en van luxe. Hier is het leven echt ontspannen. Een wijk van de toekomst; Zuyderhoven. Een plek met veel openbaar groen, huizen met riante tuinen en speelplekken. Hier worden ca.  800 duurzame woningen gebouwd in meerdere fasen, verdeeld over vier buurten.

 

image alt

Ontspannen wonen

Vier buurten, maar allemaal met dezelfde ontspannen sfeer. Rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen met groen voor de deur en in de achtertuin. Door de groene hofjes en dorpsgrachten worden alle buurtjes één geheel, verenigd onder de naam Zuyderhoven. Het is een bijzondere gebiedsontwikkeling van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Roosdom Tijhuis – waarbij het ontwerp van de woningen en de omgeving goed op elkaar afgestemd zijn. Een gloednieuwe wijk omringd door de J.C. van Hattumweg aan de noordzijde en de Legmeerdijk aan de westzijde. Parkeren doe je voor je deur of in parkeerkoffers. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Winkelcentrum Westijk. Met het Amsterdamse Bos naast de deur en het Stadshart met alle voorzieningen die je nodig hebt op fietsafstand. Ontspannen wonen noemen we dat!

image alt

Buurtjes met groene hofjes

Verhuizen naar Zuyderhoven betekent meer ruimte, meer groen, meer luxe en wonen met gelijkgestemden. Gezinnen en stellen van alle leeftijden die duurzaam willen wonen én genieten van de mooie dingen in het leven voelen zich hier direct thuis. Een wijk om trots op te zijn. Je bent omringd door mensen die ook houden van weekendjes weg, reizen, theater en luxe dineren. En die net als jij ruimer willen wonen en toch dichtbij de stad willen blijven. Kinderen kunnen in alle rust en veilig buitenspelen. De woonbuurtjes hebben allemaal charmante, groene hofjes. Hier zit je precies goed. Wat een leven!

image alt

Toekomstbestendig wonen

In Zuyderhoven woon je in een groen woonlandschap dicht bij de stad. Zicht op groen, energiezuinigheid, (zon)licht in de woningen en een schoon binnenklimaat zijn belangrijke pijlers binnen het ontwerp van Zuyderhoven. De groene wijk is goed voorbereid op een veranderend klimaat met hete zomers en tropische buien. Biodiversiteit en het buitenleven zijn belangrijk en door de wandelpaden en groenstroken wil je automatisch lekker bewegen, wandelen of fietsen. Alle woningen in Zuyderhoven zijn duurzaam gebouwd, goed geïsoleerd en gasloos. Goed voor de portemonnee en weinig onderhoud! Een wijk die voorbereid is op de toekomst.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Interesse in Zuyderhoven? Bekijk de bereikbaarheid