Video: Nieuwbouw, hoe werkt dat nou?

12 december '23

In de serie Nieuwbouw, hoe werkt dat nou? laten kopers zien wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. In deze aflevering zijn we te gast bij Marlieke Koks. Naast presentatrice, videomaker en moeder van twee jonge kinderen is zij ook de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning. De ruime woning van het gezin is nog maar net opgeleverd. Ze is nog volop bezig om haar woning om te toveren tot droomwoning. Hoe ze dat doet en welke keuzes ze heeft gemaakt, deelt ze in deze video!

image alt

Marlieke

“Het heerlijke aan nieuwbouw is dat alles nieuw is. Onze nieuwbouwwoning heeft weinig onderhoud nodig, de komende 10 tot 15 jaar hoeven wij niet meer te klussen! En wat dacht je van duurzame aspecten zoals dubbelglas en een warmte terugwin installatie? Dat is heel fijn in deze tijden en heeft een positief effect op onze maandelijkse lasten.  En wat ook geheel niet onbelangrijk is: bij nieuwbouw kan je alles naar eigen smaak inrichten en indelen!”

image alt

Tip

"Maak een goede planning. Zo kan je zorgen dat je goed kan anticiperen op wat er komen gaat. Wat zijn de deadlines? Heb ik daar hulp bij nodig? Zorg dat je overal op voorbereid bent, zo voorkom je onnodige stress."

Voorzieningen Ontdek Amstelveen
Planning Wanneer start de verkoop?