Zuyderhoven: wonen aan de gouden rand van de stad

17 oktober '23

Maak kennis met de gloednieuwe wijk Zuyderhoven in Amstelveen Zuid, waar 800 duurzame nieuwbouwwoningen verrijzen. Deze charmante wijk biedt een mix van rijwoningen, tweekappers en vrijstaande villa's in een modern-klassieke stijl. Met groene hofjes, autoluwe straten en speelplekken is dit de ideale plek voor gezinnen. Hier geniet je van méér ruimte, méér groen en méér luxe. En toch ben je in no-time in het stadse leven. Kortom het beste van 2 werelden.

image alt

Waar rust, groen en luxe samenkomen

In Zuyderhoven geniet je van een ontspannen leven in een ruim huis met prachtige tuin. En dat is niet alles, want deze duurzame wijk biedt nog zoveel meer. Ontdek de vier buurten van Zuyderhoven, ieder met een eigen unieke en ontspannen sfeer. Groene hofjes, brede straten, voetgangersbruggen en dorpsgrachtjes geven de wijk een luxe uitstraling. Bewoners van alle leeftijden voelen zich hier direct thuis en kunnen optimaal genieten van het leven. Met het Amsterdamse Bos om de hoek en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit een fijne plek om te wonen.

image alt

Dé ideale uitvalsbasis

Ontdek de perfecte locatie van Zuyderhoven in Amstelveen Zuid! Deze groene en ruimtelijke wijk biedt alle voorzieningen die je nodig hebt op fietsafstand. Even een boodschap doen? Winkelcentrum Westwijk zit om de hoek! Naast de Albert Heijn zijn er meerdere speciaalzaken waar je terecht kan voor een uitgebreid aanbod aan delicatessen. En alsof dat nog niet genoeg is, ben je met de auto binnen 20 minuten in Amsterdam. Met uitstekende verbindingen naar snelwegen, OV en fietsroutes, hoef je nooit ver te reizen voor alles wat je hartje begeert. Of je nu wilt genieten van de groene omgeving of juist naar de stad wilt gaan, Zuyderhoven biedt dé ideale uitvalsbasis.

image alt

Amstelveen: een stad vol mogelijkheden

Amstelveen heeft een fijn stadshart met goede voorzieningen. Van winkelen in gezellige boetiekjes tot genieten van culinaire hoogstandjes bij sfeervolle restaurants. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij diverse clubs in het prachtige Amsterdamse Bos om de hoek. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met een gevarieerd aanbod aan concerten, theatervoorstellingen en kunst. En vergeet niet de groene omgeving, waar wandelaars en fietsers volop kunnen genieten van de natuur. Een stad die alles te bieden heeft voor jong en oud.

image alt

Wanneer start de verkoop?

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de 1e fase in Zuyderhoven. De verkoop start waarschijnlijk in het 1e kwartaal van 2024. Wat kun je de komende tijd verwachten? Je leest er meer over op de pagina planning

Blijf op de hoogte!

Wil je geen enkel nieuwtje missen over de ontwikkeling en fases van Zuyderhoven? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina! Ontvang alle nieuwe updates rechtstreeks in je mailbox en blijf op de hoogte van dit project.

Wil je iets vragen? We staan je graag te woord
Ook een woning in Zuyderhoven kopen? Zó werkt het!